Alle activiteiten

Juffrouw Tok TokCulinair.html
Chez EtienneCulinair.html
Los AngusCulinair.html
Scarabee GrillroomCulinair.html
De PepermolenCulinair.html
Culicafe TOVCulinair.html
Afhaal Thai UbonCulinair.html
Welcome to the Future
Sport- en Feestweek
MarktActief.html
Sauna Den IlpOntspanning.html
Recreatiegebied TwiskeActief.html
Lichtjestour Den IlpActief.html
Café de DriesprongCulinair.html
Camping Het RietveenOvernachten.html
Zwembad De BreekActief.html
Manege TwiskeActief.html
Duikcentrum Down UnderActief.html
Grietje Tump MuseumCultuur.html
Kantoorboerderij Cultuur.html
Ski Indoor Landsmeer Actief.html
DorpshuisActief.html
Tennisvereniging Heb DurfActief.html
Kerstmarkt
Café De Goede StekCulinair.html
Bed & Breakfasts LandsmeerOvernachten.html
Varen door het IlperveldActief.html
Fitnesscentrum Play FitActief.html
IJsclub Hard Gaat IeActief.html
Djemi SportsActief.html
Anton Heyboer GalleryCultuur.html
YogaOntspanning.html
Handboogvereniging PijlsnelActief.html
Café De Drie ZwanenCulinair.html
Dennis PapegaaienActief.html
Trattoria La BoccaCulinair.html
Scooter ExperienceActief.html
Café De RuifCulinair.html
China GardenCulinair.html
Body Control TotaalOntspanning.html
MuziekverenigingenCultuur.html
MountainbikenActief.html

Welkom in

Natuur

Bezienswaardigheden

Evenementen

EVENEMENTEN

In Landsmeer vinden veel evenementen plaats. Een aantal bekende jaarlijks terugkerende evenementen staan hieronder omschreven. De actuele evenementenagenda is te bekijken via: www.evenementenlandsmeer.nl.

Geschiedenis

Gratis toer adviesGratis_toer_advies.html

Kerstmarkt - Marktplein en Nieuwe Gouw

Ieder jaar is er een uitgebreide kerstmark in Landsmeer. Op en rondom het Marktplein en winkelcentrum Nieuwe Gouw staan veel sfeervolle kraampjes. Er is een doorlopend muzikaal programma, gezellige horeca, lekker eten en gezelligheid. Voor de meeste mensen staat kerst voor samen, voor warmte en gezelligheid, maar zeker ook voor
lekker eten. Op de kerstmarkt wordt volop aan de inwendige mens gedacht. Er is allerlei lekkers om
tijdens het wandelen direct te proeven en er zijn kramen met lekkernijen om mee naar huis te nemen.

Welcome to the Future - het Twiske

Welcome to the Future is een avontuurlijk en gezellig festival van de Nederlandse zomer. Het festival heeft een uitgebalanceerd programma met het beste op het gebied van techno, house, tech-house en minimal. En dat alles in een van de mooiste recreatiegebieden die ons land telt, het Twiske. Het festival is ieder jaar zeer goed bezocht en staat bekend om de fraaie decoratie en aankleding van de podia, en niet te vergeten: een intieme en gezellige sfeer onder het dedicated publiek.

Koebootrace - Cafe De Drie Zwanen

De legendarische koebootrace is altijd een grote hit! Het begint bij de Ringvaart, achter Café De Drie Zwanen. Daar zullen verschillende heren- en gemengde ploegen tweemaal tegen elkaar varen. Conditie, kracht en sluwheid zijn de drie bepalende elementen tijdens deze race. Hoe sneller je ploeg is, hoe verder je komt in het kampioenschap. Vriendengroepen, buurtgenoten of bedrijven, ze mogen allemaal meedoen aan het gezellige watersportevenement.

HOMELandsmeer.html
ACTIEFActief.html
CULINAIRCulinair.html
ONTSPANNINGOntspanning.html
CULTUURCultuur.html
OVERNACHTENOvernachten.html
CONTACTContact.html

Landsmeer is een rustig dorp even ten noorden van Amsterdam,

dat de voordelen biedt van zowel de stad als de natuur dichtbij. Recreatiegebied Het Twiske ligt op een steenworp afstand.

De uiterst vriendelijke bevolking verwelkomt je met een glimlach.”

webdesign by SMART KITTEN

www.smartkitten.com

Markt - elke vrijdag op het Marktplein

Trek in verse vis, nootjes, hete loempia’s of juist lekker snoepgoed? Kom dan naar Landsmeer en bezoek onze wekelijkse markt! Elke vrijdag wordt er van 9.00 uur tot 16.00 uur op het Marktplein een markt gehouden. De markt brengt sfeer in het dorp en is een ontmoetingsplaats voor velen. Er is onder andere een bloemenstal, een kraam met de leukste schoenen, een olijvenkraam, een bakker, een kraam met dameskleding, een kaasstal, een poelier en een kraam met groente en fruit. Kijk voor meer informatie op www.landsmeermarkt.nl.

Lichtjestour Landsmeer, Den Ilp & Purmerland

Tussen Sinterklaas en Drie Koningen is Den Ilp het lichtste dorp van Noord-Holland. Bewoners van Landsmeer, Den Ilp en Purmerland versieren massaal hun huizen, tuinen en oprijlanen met duizenden lampjes en kersttierelantijnen. De versiering trekt de aandacht van vele kerstliefhebbers en is ieder jaar een grote hit. Neem de tour met de speciale tourbussen, of maak er een echte belevenis van en ga in de koets of paardentram van Stal de Vries. Vergeet niet om tussendoor te stoppen bij de kerstshow van Den Ilp 5A en bij Cafe De Drie Zwanen voor een hapje en drankje. Lichtjestour Den Ilp: www.staldevries.nl, www.cafedriezwanen.nl.

Vlooienmarkt

De vlooienmarkt in Landsmeer is altijd gezellig en zit vol met verrassingen. De markt bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot één van de gezelligste binnenmarkten van de regio. Antiek, curiosa, speelgoed, boeken, kleding, meubeltjes, sieraden, gereedschap of spulletjes uit grootmoeders tijd. Waardevol of rommel, zeldzaam of alledaags, het is altijd weer een verrassing wat u op de vlooienmarkt tegenkomt. Kom ook eens kijken in de sporthal, Marktplein 11 te Landsmeer en beleef een gezellig dagje uit om daarna thuis te komen met talloze koopjes en bijzondere schatten. www.sporthallandsmeer.nl / +31 75 642 7333

Sport- en Feestweek - Landsmeer

Wellicht een van de belangrijkste evenementen voor Landsmeerders is de Sport- en Feestweek. De rode draad in de Sport- en Feestweek is en blijft de meerkamp. De strijd tussen de verschillende teams wordt gestreden in een zeer divers en uitdagend programma. De eerste verschillen worden gemaakt in de sloot- en slobrace, maar ook moeten de teams zich bewijzen op het basketbal- en volleybalveld, met dartpijlen, een handboog, op conditioneel en op muzikaal vlak.