Alle activiteiten

Juffrouw Tok TokCulinair.html
Chez EtienneCulinair.html
Los AngusCulinair.html
Scarabee GrillroomCulinair.html
De PepermolenCulinair.html
Culicafe TOVCulinair.html
Afhaal Thai UbonCulinair.html
Welcome to the FutureEvenementen.html
Sport- en Feestweek Evenementen.html
MarktActief.html
Sauna Den IlpOntspanning.html
Recreatiegebied TwiskeActief.html
Lichtjestour Den IlpActief.html
Café de DriesprongCulinair.html
Camping Het RietveenOvernachten.html
Zwembad De BreekActief.html
Manege TwiskeActief.html
Duikcentrum Down UnderActief.html
Grietje Tump MuseumCultuur.html
Kantoorboerderij Cultuur.html
Ski Indoor Landsmeer Actief.html
DorpshuisActief.html
Tennisvereniging Heb DurfActief.html
KerstmarktEvenementen.html
Café De Goede StekCulinair.html
Bed & Breakfasts LandsmeerOvernachten.html
Varen door het IlperveldActief.html
Fitnesscentrum Play FitActief.html
IJsclub Hard Gaat IeActief.html
Djemi SportsActief.html
Anton Heyboer GalleryCultuur.html
YogaOntspanning.html
Handboogvereniging PijlsnelActief.html
Café De Drie ZwanenCulinair.html
Dennis PapegaaienActief.html
Trattoria La BoccaCulinair.html
Scooter ExperienceActief.html
Café De RuifCulinair.html
China GardenCulinair.html
Body Control TotaalOntspanning.html
MuziekverenigingenCultuur.html
MountainbikenActief.html

Welkom in

Natuur

Bezienswaardigheden

Evenementen.html

Evenementen

GRATIS TOER ADVIES

Ontdek Landsmeer en haar prachtige omgeving te voet, te fiets, met de scooter, bus, auto of boot. Bekijk de highlights en als u langer dan 1 dag wil blijven, overnacht dan in een van de mooie Bed & Breakfasts of blijf een hele week op Camping Het Rietveen.

  1. -Wandelen door het Twiske

  2. -Fietsen door het Twiske

  3. -Scootertocht door Landsmeer en omgeving

  4. -Bootverhuur Ilperveld

Hierbij geven wij u graag wat tips voor uw bezoek aan Landsmeer. Of u nu graag een actieve dag, een culturele dag of een ontspannen dag wil beleven, in Landsmeer kan het allemaal, voor jong en oud! Sluit uw dag af met een heerlijk diner in een van onze gezellige restaurantjes of een borrel in een van de knusse cafés.

Geschiedenis

Geschiedenis.html

Gratis toer advies

webdesign by SMART KITTEN

www.smartkitten.com

HOMELandsmeer.html
ACTIEFActief.html
CULINAIRCulinair.html
ONTSPANNINGOntspanning.html
CULTUURCultuur.html
OVERNACHTENOvernachten.html
CONTACTContact.html

Deze website is een online reisgids met informatie over Landsmeer. Wij kennen de high lights en de parels! Breng een bezoek aan ons dorp!

Landsmeer is een rustig dorp even ten noorden van Amsterdam,

dat de voordelen biedt van zowel de stad als de natuur dichtbij. Recreatiegebied Het Twiske ligt op een steenworp afstand.

De uiterst vriendelijke bevolking verwelkomt je met een glimlach.”

Actieve dag

Begin ‘s ochtends met een tennisles, een buitenrit te paard of ga mountainbiken in het Twiske. Neem een stevige lunch bij Culicafe TOV. Ga varen of kanoën in het Ilperveld of kies ervoor om een lange wandeling te maken in het Twiske. Ga voor extra vermaakt langs Dennis Papegaaien of maak een tour met de Scooter Experience. In de zomer kunt u een bezoek brengen aan Zwembad de Breek en ‘s winters aan IJsclub Hard Gaat Ie. Neem aan het einde van de dag een les bij de Indoor Skihal of volg een groepsles bij Djemi Sports of Play-Fit. Sluit uw dag af bij een van de gezellige restaurants in Landsmeer zoals Los Angus, De Pepermolen of Juffrouw Tok Tok. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Ruif of De Driesprong. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen.

Ontspannen dag

Begin ‘s morgens met een yogales of breng een bezoek aan Sauna Den Ilp. Relax in de vele sauna’s en neem een frisse duik in het zwembad. Ga vervolgens lunchen bij Culicafe TOV in het centrum van Landsmeer. Na de lunch kunt u kiezen of u een buitenrit te paard wil maken, of liever gaat varen door het Ilperveld. Aan het einde van de dag kunt u een heerlijke pakking nemen bij Body Control Totaal. Sluit uw dag af bij een van de gezellige restaurants in Landsmeer zoals Chez Etienne of De Pepermolen. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Drie Zwanen of De Goede Stek. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen. Een wandeling door het prachtige Twiske is uiteraard ook aan te bevelen voor optimale ontspanning.

Familiedag

Begin met een een vaartocht door het Ilperveld of een mooie wandeling / fietstocht door het Twiske. Ga na de lunch bij Culicafe TOV naar Dennis Papegaaien of maak een rit door het dorp met de koets of paardentram van Stal de Vries. Neem aan het einde van de dag een les bij de Indoor Skihal of doe de familiescootertour bij de Scooter Experience. In de zomer kunt u een bezoek brengen aan Zwembad de Breek en ‘s winters aan IJsclub Hard Gaat Ie. Sluit uw dag af bij een van de gezellige kindvriendelijke restaurants in Landsmeer zoals Juffrouw Tok Tok, Los Angus of Trattoria La Bocca. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Ruif of De Driesprong. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen.

Dag in de Natuur

Begin met een prachtige wandeling door het Twiske. In de ochtend is het Twiske werkelijk betoverend. Maak aan het einde van de ochtend een buitenrit te paard of maak een rit met een van de sportieve koetsen van Stal de Vries. Neem een gezonde lunch bij Culicafe TOV of Paviljoen het Twiske. ‘s Winters kunt u een prachtige schaatstocht maken door het Ilperveld, zomers kunt u kiezen voor een mooie vaartocht met een fluiterbootje of een kano. Sluit uw dag af bij een van de gezellige restaurants in Landsmeer zoals China Garden of Chez Etienne. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Drie Zwanen of De Goede Stek. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen.

Culturele dag

Begin ‘s ochtends met een yogales bij Studio 144 of Djemi Sports en maak daarna een wandeling door het Twiske. Ga lunchen bij Culicafe TOV en breng vervolgens een bezoek aan Art Gallery Anton Heyboer. Ga aan het einde van de dag naar het Grietje Tump Museum. Bekijk de evenementenkalender en kijk of er een expositie of voorstelling is bij de Kantoorboerderij of het Dorpshuis. Sluit uw dag af bij een van de gezellige restaurants in Landsmeer zoals Juffrouw Tok Tok of De Pepermolen. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Drie Zwanen of De Goede Stek. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen.

Gezellig dagje

Begin met een prachtige wandeling door het Twiske of een vaartocht door het Ilperveld. Ga gezellig lunchen bij Culicafe TOV. Plan deze dag het liefst in op een vrijdag zodat u ‘s middags de leuke markt van Landsmeer kunt bezoeken. Ga daarna winkelen in het winkelcentrum van Landsmeer. Indien u aan het einde van de middag nog tijd over heeft bezoek dan een van de vele leuke activiteiten zoals de Ski Indoor, Dennis Papegaaien, sauna of tennisbaan. Sluit uw dag af bij een van de gezellige restaurants in Landsmeer zoals Juffrouw Tok Tok of De Pepermolen. Indien u ‘s avonds nog in Landsmeer wil blijven dan kunt u een bezoek brengen aan een van de leuke cafés zoals De Drie Zwanen of De Goede Stek. Deze activiteiten kunt u uiteraard ook verspreiden over 2 of meer dagen.